Näin lähetät paketit sopimusasiakkaana

Palvelumme sopivat säännöllisiin yritys- tai kuluttajatoimituksiin sekä verkkokauppiaan tarpeisiin. Kaikki kotimaan kuljetuspalvelumme tuotetaan ilmastoystävällisesti.

Verkkopalvelu Postin sopimusasiakkaille

Postin sopimusasiakkaana, saat käyttöösi Posti SmartShip -verkkopalvelun, jossa voit tilata ja hallinnoida kuljetuksiasi sekä tulostaa osoitekortit. Palveluun kirjaudutaan asiointitunnuksella.

Posti SmartShip voidaan integroida yrityksesi järjestelmiin tai voit käyttää sitä verkossa. Postin rajapintakuvaukset löytyvät api.posti.fi sivustolta.

Nouto- ja jakelupalvelu

Postin nouto- ja jakelupalvelu säästää aikaa, vaivaa ja toimii yrityksesi aikataulun mukaan. Tuomme ja noudamme yrityksesi kirjeet ja paketit. Saat meiltä koko toimitusketjun.

Erillisnouto ja -jakelu

  1. Voit tilata noudon ja jakelun myös yksittäiselle lähetykselle Suomessa. Tee kuljetustilaus verkossa, puhelimitse tai Posti SmartShipissa. Hinnoittelu perustuu lähetyksen kokoon ja määrään.
  2. Pakettien ja kirjeiden kuljetustilauksen voit tehdä kellon ympäri ja maksutta verkkolomakkeella. Ensimmäisellä kerralla täyttämäsi tiedot jäävät verkkolomakkeelle talteen hyödynnettäväksi uusissa tilauksissa. Saat tilauksestasi sähköpostiin vahvistuksen.
  3. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty tilaus tallennetaan käsin järjestelmäämme, joten laskutamme palvelusta 6,85 euroa / tilaus. Puhelintilauksen voit tehdä numerosta 0200 92000 arkisin klo 8-18.

Pakettien mitat ja painot

Maksimimitat

 35,3 x 25 x 3 cm 59 x 60 x 36 cm 120 x 60 x 60 cm 180 x 80 x 60 cm 300 x 120 x 60 cm
 Pikkupaketti Postipaketti automaattiin Postipaketti Postipaketti, Suuri Kotipaketti, Suuri
    Kotipaketti Express-paketti, Suuri
    Express-paketti    

Kaikkien pakettien minimimitat ovat 15 x 15 x 1 cm. Maksimipaino on 35 kg, paitsi Pikkupaketilla 2 kg.

Tulosta kuljetusasiakirjat ja tilaa nouto

Kirjaudu Posti SmartShipiin

Yksittäinen noutotilaus

Tilaa kertanouto

Maksa käteisellä  ja lähetä paketti

Lähetä verkossa